Ga naar de inhoud

ECWV toegevoegd aan Wall of Fame

Woensdag 10 oktober was het zover. De Duurzame Ster van Bronckhorst werd uitgereikt aan de Energie Coöperatie Wichmond-Vierakker. De ECWV ontving deze ster als waardering voor het feit dat zij de eersten zijn geweest die het initiatief hebben genomen om een energiecoöperatie op te starten in de gemeente Bronckhorst.
Daarnaast was de ECWV een belangrijke motor bij realisatie en aanleg van het postcoderoos-project en een inspirator voor andere energiecoöperaties.

De Ster werd uitgereikt door Wethouder Paul Hofman van Duurzaamheid. Namens de energiecoöperatie waren Gerrit Kamphuis en Hiltjo Carp aanwezig om deze in ontvangst te nemen. De ster is als bijzondere stoeptegel gelegd in de oprijlaan van het gemeentehuis. Geinspireerd op de Wall of Fame in Hollywood, gaat de gemeente voor een Wall of duurzaamheid. Uitreiking Ster voor Duurzaamheid, gemeente Bronckhorst.Ook kregen Hiltjo en Gerrit een exemplaar mee om in Wichmond-Vierakker te plaatsen. Deze zal bij de sporthal komen te liggen. Hiltjo en Gerrit en zijn blij met deze waardering, die niet alleen voor het bestuur is maar ook voor alle vrijwilligers en verenigingen. Zonder hun medewerking was het niet mogelijk geweest.

Uitreiking Ster voor Duurzaamheid, gemeente Bronckhorst.
Uitreiking Ster voor Duurzaamheid, gemeente Bronckhorst.